I HATE LUV STORYS....

Wednesday, December 22, 2010

CROOK ITS GOOD TO BE BAD...

SUPERB MOVIE THAT I HAD WATCHED...BETWEEN AUSTRALIANS AND INDIANS...NICE SONGS...ACTION , LOVE AND SAD ALL IN THIS MOVIE....CROOK ITS GOOD TO BE BAD!!!! 2010 BEST FILEM EVER!!!!



LISTEN TO THE SONGS OF THIS MOVIE IN MY BLOG....

Wednesday, November 3, 2010

Emraan Hashmi




video
His my favourite actor suka sangat dengan cara lakonan dia ada kalanya serious ada kalanya dia akan buat lawak dalam gambar yang dia lakon muka dia pun comey kalau tengok rasa macam nak tergelak pun ada juga nak cubit pun ada jugak TONTONI LAH VIDEO YANG ADA DI ATAS NI...ANDA PASTI TERHIBUR....HEHEHEHE

Tuesday, November 2, 2010

Shah Rukh Khan in Billu Barber


cerita ini mengisahkan dua orang yang bersahabat pada masa dahulu. Dalam cerita ini Shah Rukh Khan adalah seorang pelakon ataupun bintang terkenal yang datang ke kampung sahabatnya untuk pengambaraan tetapi hal ini tidak diketahui oleh Shah Rukh Khan bahawa sahabatnya berada di kampung tersebut sebagai seorang tukang gunting rambut yang serba kekurangan....

Sunday, October 31, 2010

DIRIKU....

hai nama saya amalina syed ahmat
asal tgk muka pun tau anak mami penang
ini first blog saya...
umuq ceq 19 tahun dah....
belajaq kat ICT Balik Pulau...
enjoy tengok blog aku nie....

inilah gambaq ceq yg tak seberapa...